Enkele projecten uitgevoerd door Kerseboom Advies

Wanneer u klikt op een van de onderstaande projecten/bedrijven krijgt u meer informatie over de rol van Kerseboom Advies en eventuele referenties.

Kleinveld Okkerse Training en Begeleiding

Kleinveld Okkerse Training en Begeleiding levert al vanaf 1989 een bijdrage aan de ontwikkeling van medewerkers en organisaties. Dit doen ze door het geven van praktijkgerichte open trainingen, bedrijfsgerichte trainingen, coaching en begeleiding in kleine groepen.

De bestaande website voldeed niet meer aan de huidige wensen en eisen. Men wilde meer mogelijkheden hebben om de inhoud van de website zelfstandig aan te passen en een mogelijkheid voor bezoekers om zich op de website in te schrijven voor de diverse trainingen. Ook het uiterlijk van de website moest opgefrist worden en een ontwerp krijgen dat passend was bij de nieuwe huisstijl.

Lees meer over deze website met de mogelijkheid om in te schrijven voor trainingen... 

Groot bedrijf in het zuiden van het land

Een groot productiebedrijf met bijna duizend medewerkers was door een overname in de situatie gekomen dat er hoge licentie kosten betaald moesten gaan worden voor het bestaande intranet. Het nieuwe intranet dat opgezet zou worden met de nieuwe eigenaar liet nog op zich wachten.

De vraag aan mij was of er een tijdelijke opensource oplossing mogelijk was die beduidend minder zou gaan kosten.

Lees meer over dit intranet project...