U heeft een website (webwinkel) en daar wilt u veel bezoekers op krijgen. Van deze bezoekers wilt u graag klanten maken. Dat gaat over het algemeen niet vanzelf. Net als in de "echte" wereld moet u daar in de "virtuele" wereld wel iets voor doen. Internet bied u op marketing gebied verschillende mogelijkheden. Ook kunnen combinaties van de traditionele kanalen met de nieuwe internet mogelijkheden succesvol zijn. Op deze pagina ziet u enkele mogelijkheden van internet marketing met een korte uitleg.

Zoeken is niet moeilijk, gevonden worden wel!

De rol van Kerseboom Advies; Ik leef mij in uw bedrijf/organisatie in en ga van daaruit met u op zoek naar welke mogelijkheden voor u interessant zijn. Wat juist wel of niet bij u of uw organisatie past en samen bekijken hoe we dit gaan realiseren.

WIlt u meer weten over wat ik voor u kan doen op het gebied van internet marketing, neem dan contact op.

Vrijwel altijd worden er gegevens over de website opgeslagen, zoals bijvoorbeeld het aantal bezoekers. Beschikt u over die informatie?

Meten is weten!

Regelmatig onder de ogen komen van uw (potentiële) klanten zorgt voor:

Vertrouwen

Email nieuwsbrieven is een manier om dat te realiseren.

Net als in een winkel is iedere bezoeker een potentiële klant.

Meer bezoekers betekent meer klanten.

De nieuwste trend op het gebied van marketing is social media. Hierbij kan je denken aan twitter, linkedin, facebook, xing, etc.

De nieuwe Social Media tools bieden veel mogelijkheden, maar...

Direct een hoge notering bij Google is mogelijk met Google AdWords.

Voor ieder budget zijn er mogelijkheden!