Kleinveld Okkerse Training en Begeleiding

Kleinveld Okkerse Training en Begeleiding levert al vanaf 1989 een bijdrage aan de ontwikkeling van medewerkers en organisaties. Dit doen ze door het geven van praktijkgerichte open trainingen, bedrijfsgerichte trainingen, coaching en begeleiding in kleine groepen.

De bestaande website voldeed niet meer aan de huidige wensen en eisen. Men wilde meer mogelijkheden hebben om de inhoud van de website zelfstandig aan te passen en een mogelijkheid voor bezoekers om zich op de website in te schrijven voor de diverse trainingen. Ook het uiterlijk van de website moest opgefrist worden en een ontwerp krijgen dat passend was bij de nieuwe huisstijl.

De rol van Kerseboom Advies; Een nieuwe website is ontworpen met een CMS waamee Kleinveld Okkerse  het volledige beheer heeft over de inhoud van de website. Ook kunnen de verschillende trainingen aangepast worden inclusief de bijbehorend data en tijdstippen. Nieuwe trainingen komen erbij en oude vallen af.
Verder is er een mogelijkheid gecreëerd om via elke training een aanmeldigsformulier in te vullen waardoor Kleinveld Okkerse de benodigde informatie ontvangt en degene die zich inschrijft op de hoogte is van de voorwaarden. Dit is de eerste stap in het standaard opdracht proces. Dit kan ook goed gebruikt worden bij telefonische acquisitie, waarbij tijdens het telefoongesprek direct het inschrijfformulier ter beschikking staat via het internet en niet eerst iets opgestuurd moet worden.
De nieuwe huisstijl is op een passende wijze in het ontwerp van de website verwerkt.
www.kleinveldokkerse.nlHet resultaat is hier te zien: www.kleinveldokkerse.nl